Derfor er mobillån det bedste lån for dig

Går du og mangler penge hurtigt, men har ikke overskud til at gå ned i banken for at søge om et? Så er et mobillån lige noget for dig. Det er både nemt og hurtigt og det hele foregår online, så du kan forblive helt anonym. Og du behøver ikke at stille sikkerhed. Hvis det lyder som det rette for dig, så læs videre her.

Lavere krav end et normalt lån

Der kan være mange forskellige grunde til, hvorfor du står og mangler penge. Men det er ikke noget, som du behøver at sige højt. Det smarte ved mobillån er, at det hele foregår på internettet. Hvis du har en computer eller en mobil, kan du på et hvilket som helst tidspunkt gå ind og ansøge om et mobillån. Derefter får du svar på, hvorvidt du er blevet afvist eller godkendt.

Heldigvis er det ikke svært at blive godkendt. Der er selvfølgelig nogle krav, ligesom der er ved alle andre lån, men de er generelt lavere end for eksempel et banklån. Her er de krav, som du skal udfylde:

  • Du skal have en fast indkomst
  • Du skal ikke være registreret i RKI
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal være over 18 år

Alle har en chance for at låne

Disse er helt almindelige krav for at tage et lån, som du nok allerede har hørt om. Men der findes selvfølgelig udbydere, der måske har flere eller færre krav. Hvis du er under 18 år og overvejer at optage et mobil lån, så findes der til tider også udbydere, der gerne tilbyder at låne til dig. Så længe du opfylder de andre krav.

Og selvom du befinder dig i RKI, så kan det sagtens være, at du har mulighed for at tage et mobil lån. Der findes også visse udbydere, der gerne vil låne penge til dig. Det betyder dog, at kreditomkostningerne vil være meget højere end normalt.

Andre udbydere vil gerne have, at der befinder sig en kautionist i form af en ven eller et familiemedlem inde over lånet. Det er en måde for dem at sikre sig, at der er nogen, der stoler på dig. Husk dog at tænke dig om, inden du låner penge, hvis du er under 18 år eller står i RKI.

Flere muligheder end med andre lån

Hvis du er træt af at få smidt en masse spørgsmål i hovedet, når du tager et lån, så skal du uden tvivl gå efter at tage et mobil lån. Du forbliver både anonym og slipper på samme tid for at møde op i banken for at snakke med en bankrådgiver. Det vil sige, at du helt selv kan bestemme, hvad du vil bruge pengene på.

Med et mobil lån behøver du ikke at forklare nogen, hvorfor du tager lånet. Derfor har du også mulighed for at låne fra et par hundrede kroner til flere tusinde kroner. Du har altså en chance for at bruge dine penge til alt lige fra at afbetale dine regninger til at købe et par nye sko.

Det absolut bedste er, at du ikke behøver at stille nogen form for sikkerhed. Normalt bliver man nødt til at stille sikkerhed, når man tager et lån. Det sker ofte i form af din bil eller måske dit hus. Men med mobillån behøver du ikke at gøre det, hvilket giver langt flere mulighed for at låne penge.

Det kan gå virkelig hurtigt

Hvis du endnu ikke er overbevist om, at et mobil lån er det bedste lån for dig, så skal du huske på, at det hele går super hurtigt. Lige så snart du er blevet godkendt, kan du finde pengene på din konto klar til brug. Så hvis du virkelig går og mangler penge, så skulle du overveje at optage et mobillån. Det hele foregår på mobilen, så du kan nemt og hurtigt få alle dine ønsker opfyldt. Det kan også være en god ide, at kigge dig om efter et rentefrit lån, som er rentefrit i op til en periode på 30-60 dage.