Rentefri kredit for det billigere lån

Det skal gerne være nemt at låne penge. For ofte når man står i en situation af at skulle låne penge, er man stresset og frustreret, fordi man helst ikke vil gældsætte sig. Og lån er desværre ikke gratis at tage, med mindre du kan afbetale dem hurtigt. For enkelte kreditorer er udbydere for rentefri kredit, hvilket vil sige at hvis du kan betale dit lån tilbage indenfor 30 eller 60 dage, så kan du få lånet gratis. På den måde bliver det mere fordelagtigt for dig at låne pengene. Der er dog visse undtagelser for dette.

Få pengene hurtigt mellem hænderne med rentefri kredit

Med hurtigt frem og tilbage skal det forstås, at pengene hurtigt kommer frem til dig, og hvis du vil have rentefri kredit, skal de hurtigt tilbage igen. Som regel kan du få det rentefrit, hvis du kan betale pengene tilbage indenfor 30 dage. Langt de fleste kreditorer har et minimum for, hvad du må låne, hvad renten skal ligge på, og hvor lang tid, du skal afbetale lånet på. Men led efter en kreditor, der lader dig betale det hele tilbage så hurtigt så muligt, så du undgår store gebyrer.

Hvis du ved, at du kan tage et lån, der er lille nok til, at du kan betale det tilbage i løbet af få uger, kan du nemlig helt undgå at der kommer gebyrer på. Og jo bedre din økonomi er, jo større mulighed er der for større lån. Det er i kreditorens interesse at få pengene tilbage, så det kan være dit lån bliver afvist, hvis det er for stort, og kreditoren kan se, at du ikke er i stand til at betale det tilbage indenfor rimelig tid.

Gør dig nogle overvejelser om rentefri kredit

I takt med, at du kan blive afvist af kreditoren, bør du gøre dig nogle overvejelser, inden du søger et lån. Som regel er det bedre at søge mindre lån, der lige dækker de omkostninger, du mangler pengene til, frem for at tage et større lån, der så bliver dyrt og uoverskueligt. Så find det beløb, der passer. Dernæst skal du finde en kreditor, der udbyder lav rente og kort betalingstid. Men vær realistisk omkring betalingstiden, for hvis du ikke kan betale det, bliver ansøgningen garanteret afvist. Hvis du tager så lille et lån, at du kan betale det hurtigt tilbage, bør du kigge efter en kreditor med rentefri kredit i 30 eller 60 dage. Så bliver det gratis for dig at tage lånet.
Hvis du er en krejlertype, kan du med fordel også kontakte flere kreditorer om lån, og forhandle prisen ned. Det vil sige, at hvis du kan vise at en anden kreditor har en bedre pris, og at du hellere vil vælge dem, kan det få dem til at sænke renten. Hvis du er heldig eller god til at forhandle, kan du muligvis få et lån med rentefri kredit.

Ikke alle kan tage et lån

Dog skal du være opmærksom på de begrænsninger, der kan være ved at tage lån. Du skal være 18 år, dansk statsborger og udenfor RKI. Som 18-årig er du myndig, og står selv til ansvar for din økonomi, og du skal være dansk statsborger, så du kan underskrive med NemID. Enkelte kreditorer lade dig dog låne alligevel, hvis de kan se at din økonomi rækker til det.
RKI er et register for dårlige betalere, der har gæld af forskellige årsager. Kreditorer kan blive bange for at de ikke får deres penge, hvis du er registreret der, så derfor kan de vælge dig fra af den årsag. Men du kan blive fjernet ved at betale din gæld eller efter 5 år. Men det er muligt at finde kreditorer, der gerne vil låne dig pengene alligevel, så opgiv ikke håbet.

 

Lån til dine vildeste drømme

Der er mange måder at bruge sin rentefri kredit på. Mange låner til at betale for reparation eller erstatning af ting, der er gået i stykker. Men nogle låner også penge til at skabe deres egen virksomhed, som de har drømt om i mange år. Nogle vælger også at rejse til destinationer, som de aldrig været på før, eller for at genopleve stemningen og menneskerne igen.

Du kan også vælge at besøge venner og familie, og få et socialt udbytte ud af lånet. Men uanset hvad du drømmer om, kan du vælge at tage et lån, for at få realiseret de drømme. Det er nemt og ligetil at få en rentefri kredit, så hold dig ikke tilbage, og få en på opleveren. Det handler bare om at lave lidt forarbejde.