Bliv klogere på OK lånet

Vi guider dig igennem, hvad du skal vide, når det kommer til OK lånet, der er tæt forbundet med energi fra benzinfirmaet OK.

Du har sikkert tidligere set og lagt mærke til de mange reklamer, OK har lavet for dansk idræt. Der har været rigeligt med parodier på de dårlige forhold, der er at finde i nogle af de danske sportsklubber. Det har blandt andet fået dem til at lave sjov med, at der bliver kastet spyd efter personerne i reklamerne.

Det antages, at OK har haft stor succes med deres reklamer, for mange mennesker i Danmark ved, hvad Oks reklamer er for noget. På den måde har de altså fået rigtig god PR og omtale, og det har medvirket til, at de er vokset sig større. Som Simon Spies sagde: ”Dårlig omtale er bedre end ingen omtale” – forskellen er bare den, at OK har fået god omtale for deres kreativitet.

Det kan du bruge et OK lån til

Et OK lån er godt for dig, der gerne vil hav et lån, som kan hjælpe dig med energien til din bil eller hjemmet. Det kan ikke komme som en overraskelse, hvis du tænker over det: OK står primært for energi til biler via benzin og olie, og derfor er det naturligt nok, at de står for den slags løsninger til folket.
Hvis du gerne vil tage et OK lån, kan du låne mellem 5000 kroner og helt op til 350.000 kroner. Det eneste krav ved lånet er, at du tager et lån, som kan give din bil eller dit hjem en bedre energi. Det vil for eksempel sige, at hvis du søger efter en varmepumpe eller en olietank, er det muligt at finde mulighederne for at få et OK lån, der kan hjælpe dig på vej.

God tid til at betale tilbage og fordelagtige renter

Det er muligt at betale tilbage på lånet i en periode på 15 år, hvilket svarer til 180 måneder. Hvis du omvendt føler, at du kan betale tilbage på lånet relativt hurtigt, kan du betale det tilbage på 12 måneder. Det er, hvad du føler for, og hvad du personligt foretrækker, der gør udslaget.
Når du betaler tilbage på lånet, er det muligt at gøre det med renter, der i grove træk matcher det, bankerne kan tilbyde. Det betyder, at du selvsagt er sikret en vis troværdighed, når du søger om at få et OK lån.

Dit OK lån kan hurtigt blive godkendt

Det går meget stærkt at få et OK lån, hvis du vælger at ansøge om at få et. Du skal ikke tænke på at ændre på nogle af dine tidligere lån og lave dit nuværende lån om. Det kan gå meget stærkt – og det gælder i særlig høj grad, hvis der er tale om beløb på under 40.000 kroner, da det kan gøres som et kassekredit lån, som du kan modtage enormt hurtigt. Hvis du derimod skal låne over 40.000 kroner, kan det godt tage lidt længere tid. Ikke desto mindre kan du godt regne med, at du får din godkendelse senest 36 timer senere.

Oftest opererer de ud fra dag til dag-princippet, så det gør det selvfølgelig kun bedre og nemmere for dig. Det bringer mange fordele med sig – en af dem er selvfølgelig, at du ikke behøver at bekymre dig, hvis du står i en nødsituation. En situation, hvor du ikke kan vente, til du har været igennem flere møder med din egen bankrådgiver. Det trækker tænder ud, og det tager i den grad også lang tid.

Du kan selv bestemme, hvordan afdraget skal være

Når du ansøger om at få et OK lån, kan du selv vælge, hvad beløbet skal være på. Du kan som bekendt vælge mellem 5000 og 350.000 kroner. Du kan afdrage lånet i en periode på et år eller 15 år. Det er dit valg, hvorvidt raterne skal være inden for den givne afdragsperiode. Samtidig er det også muligt at indfri dit lån, uden at det er forbundet med yderligere omkostninger.

Konkret eksempel på et OK lån

Her kommer vi med et eksempel på, hvad for et lån du kan tage, og som giver god mening for dig. Der er nemlig tale om et OK lån til energiforbruget, og derfor vælger vi et eksempel med et lån, der skal hjælpe med at købe en varmepumpe. Det kan godt betale sig og være en god ide at tage et OK lån for at få en varmepumpe. En varmepumpe er nemlig en fortrinlig investering på den lange bane. Der kan dog være komplikationer forbundet med at købe en varmepumpe. Varmepumpen er ikke altid lige den smarteste løsning på den korte bane, men inden for en periode på 7-12 år er pengene betalt tilbage igen. I sådanne situationer er det selvfølgelig super, at du har et vist økonomisk råderum, og det kan du få med et OK lån.