Sådan låner du penge trods RKI og kontanthjælp

Der kan være mange grunde til, at man har behov for at låne penge. Det kan være i forbindelse med uforudsete udgifter, til fornøjelse, eller hvis regningerne hober sig op. Lige meget hvem du er, kan et lån blive nødvendigt, men for nogle grupper kan det være meget svært. Dette gælder for eksempel folk, der er registeret i RKI (registret for dårlige betalere), eller folk der står uden for arbejdsmarkedet og er på kontanthjælp. Tilhører du en af disse kategorier eller begge, skal du dog ikke fortvivle. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du låner penge på trods af dette.

Online lån er vejen frem

Er du registreret i RKI eller på kontanthjælp, vil du som oftest også have en meget trang økonomi. Du kan glemme alt om at gå i de traditionelle banker for et lån, da de har en masse krav til kreditvurdering inden långivning. Denne kreditvurdering vil du ikke ”bestå”, såfremt du er registreret i RKI eller er på kontanthjælp som ydelse. I stedet skal du se online for at finde et lån. Her er der mange forskellige låneudbydere og en del tilbyder at låne penge trods RKI og kontanthjælp. Ligeledes opnår du stor diskretion i låntagningen, da du undgår spørgsmål om, hvad du skal bruge pengene til. Du indgår ligeledes at din økonomi bliver endevendt, hvilket du sikkert vil finde ubehageligt, når du godt selv ved, at det ikke ser så godt ud.

Find det billigste lån

Det er altid godt at finde et så billigt lån som muligt. Er du økonomisk udfordret, er det endnu vigtigere, da du har behov for gode vilkår samt lave renter og udgifter for at kunne tilbagebetale lånet. Online er det muligt at sammenligne priser fra forskellige udbydere og hurtigt danne dig et overblik over, hvor det billigste lån findes.

Udsatte grupper skal også have mulighed for at låne

Selvom du tilhører en udsat gruppe, skal det stadig være muligt at leve et så almindeligt liv som muligt. Derfor skal det naturligvis være muligt at låne penge trods RKI og kontanthjælp. Der kan være mange grunde til, at man er havnet der, hvor man er, og med et ønske om at ændre sin situation skal man motiveres ved fortsat at have de samme muligheder som mange andre. De online låneudbydere, der tilbyder lån til disse udsatte grupper, gør netop denne mulighed tilgængelig.

Stor konkurrence giver mulighed for lån af penge trods RKI og kontanthjælp

Der er stor konkurrence på det online lånemarked. De seneste år er behovet for online lån steget markant, hvilket har fået udbuddet af lån til at stige i takt med den efterspørgsel, der er. Udbyderne ønsker at adskille sig fra hinanden, hvilket gøres ved at tilbyde noget forskelligt. Alle konkurrerer de på at tilbyde de laveste priser, men andre vilkår bliver der også konkurreret på. Her er der nogen der tilbyder længere løbetider, samt der er netop nogen, der tilbyder at udlåne penge trods RKI og kontanthjælp. Man kan derfor takke den stigende interesse og konkurrencen for, at dette er muligt.

Gode vilkår og fleksibel låntagning
De gode vilkår gør det nemmere for folk med en spinkel økonomi at optage lånet, men vigtigst af alt: at betale det tilbage. Dette selvom der ikke er den store indtægt til rådighed. Ligeledes er låntagningen meget fleksibel, og man kan derfor låne, når du har tid og lyst, samt hvor end du befinder dig. Processen er ligeledes hurtigt, hvilket betyder, at du kan ansøge, få svar med det samme samt få pengene udbetalt på din konto inden for typisk 24 timer.